ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στον 7χρονο Δημήτρη που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στον 7χρονο Δημήτρη που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Ο Δημήτρης από την Κόρινθο εδώ και έναν χρόνο παλεύει με θάρρος να αντιμετωπίσει αυτή την ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος.

Έκκληση στήριξης σε ένα μικρό παιδί που δίνει τη δική του καθημερινή «μάχη» με το νευροβλάστωμα απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης από την Κόρινθο, ένα παιδί το οποίο θα γίνει 7 χρονών τον Σεπτέμβριο, διαγνώστηκε πριν από 12 μήνες με μία εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος, η οποία είναι γνωστή ως νευροβλάστωμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το παιδί, μαζί με τους γονείς του, να κάνουν εδώ κι έναν χρόνο ό,τι μπορούν για να τελειώσει αισίως αυτή η περιπέτεια.

Μέχρι σήμερα, ο Δημήτρης έχει ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες καθώς και δύο μεταμοσχεύσεις, ενώ τώρα υποβάλλεται σε ανοσοθεραπείες. Καθώς, όμως, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, και τα έξοδα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, οι γονείς του Γιάννη, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, αδυνατώντας να ανταποκριθούν σε αυτά, ζητούν τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει ο γιος τους να αντιμετωπίσει οριστικά το νευροβλάστωμα.

Χαρακτηριστικά, όπως λένε οι ίδιοι οι γονείς του Δημήτρη, λόγω του ότι χρειάζεται να κάνουν πολύ συχνά τη διαδρομή Αθήνα-Κόρινθος, δεν μπορούν να εργαστούν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φορές που δεν είχαν χρήματα ούτε για βενζίνη και έψαχναν χρήματα να δανειστούν ώστε να πάνε Αθήνα.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name