ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο - Ο σκοπός κοιτάζει τον δράστη που μαχαιρώνει το θύμα

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο - Ο σκοπός κοιτάζει τον δράστη που μαχαιρώνει το θύμα

Συμβολική διαμαρτυρία έξω από ΑΤ Αγίων Αναργύρων 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέα φωτογραφία ντοκουμέντο από την στιγμή της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων, που καταγράφει τον σκοπό να κοιτάζει παθητικά τον 39χρονο να μαχαιρώνει το 28χρονο θύμα. 

Έπειτα ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην πέμπτη μαχαιριά και αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα, όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο σταθμός του Star.

Σημειώνεται ότι, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, με τον σκοπό να καλείται να δώσει απαντήσεις γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, οι έξι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων κλήθηκαν σε έγγραφες εξηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου.

Οι αστυνομικοί θα πρέπει να απαντήσουν μέσα σε πέντε ημέρες στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ, για τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διατάξει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η οποία θα αφορά τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος και τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ