ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής απειλής με αιτία... ένα ταψί γεμιστά

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής απειλής με αιτία... ένα ταψί γεμιστά

Ταψί με γεμιστά

Pixabay

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής απειλής η οποία ξεκίνησε από ένα φαγητό, εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στον Βόλο.

Τα γεμιστά και το γεγονός ότι ο σύζυγος δεν ήθελε να τα μοιραστεί με τα πεθερικά του ήταν η αιτία να υπάρξει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στο ζευγάρι, να παρέμβει η αστυνομία και ο άνδρας να οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr ένας 50χρονος άνδρας απείλησε την σύζυγό του να μην δώσει φαγητό στους γονείς της γιατί θα τα μετρούσε…

Ο άνδρας, μάλωσε με την συνομήλικη σύζυγό του στη διάρκεια του δείπνου το Σάββατο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους στον Βόλο. Κρατώντας μαχαίρι κοπής του ψωμιού την απείλησε ότι αν έδινε από τα γεμιστά που είχε φτιάξει στους γονείς της (της είπε «θα τα μετρήσω»), θα την έκανε κακό. Η γυναίκα, τρόμαξε, γιατί υπήρχαν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους, κάλεσε την Αστυνομία και ο σύζυγός της συνελήφθη.

Χθες κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε στην κατηγορία και κατέθεσε κρατούσε το μαχαίρι επειδή έκοβε ψωμί και όχι για να απειλήσει τη σύζυγό του.

Η 50χρονη κατέθεσε ως μάρτυρας, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν εντάσεις κατά καιρούς με τον άνδρα, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του συζύγου της, ωστόσο, το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή και οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ