ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση διάσωσης για γυναίκα που εγκλωβίστηκε σε χαράδρα στην Εύβοια

Επιχείρηση διάσωσης για γυναίκα που εγκλωβίστηκε σε χαράδρα στην Εύβοια
INTIME

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση τραυματισμένης γυναίκας στο Όρος Δίρφυ, στην Εύβοια βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η τραυματισμένη γυναίκα βρίσκεται σε χαράδρα στη Δίρφυ και η πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Για το λόγο αυτό, σηκώθηκε ελικόπτερο super puma από την Ελευσίνα και κατευθύνεται στο σημείο προκειμένου να διασώσει τη γυναίκα και να την μεταφέρει στην Αθήνα προκειμένου να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί γυναίκα από την Αθήνα η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρέθηκαν στην περιοχή για ορειβασία.

Στο πλευρό της αυτή την ώρα βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της που είχαν πάει για ορειβασία στο Όρος Δίρφυς στη θέση Μνημείο.

Η πυροσβεστική έχει στήσει μια γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης της με επίγειες και εναέριες δυνάμεις προκειμένου να προσεγγίσει την τραυματισμένη γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Την επιχείρηση συντονίζουν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Εύβοιας Κωνσταντίνος Ψαρρός και ο διοικητής της Χαλκίδας, Αντώνης Μαυρίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ