Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση κτηρίου - Επτά προσαγωγές
Ανανεώθηκε:
To κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι.
CNN GreeceΤραγωδία σημειώθηκε στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης. Κτήριο, στο Πασαλιμάνι, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ νοτιανατολικής Αττικής.

Ένας νεκρός από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά.
CNN GreeceΤο κτήριο βρίσκεται στην Ακτή Μουτσοπούλου, στην οδό Νεωρίων, και στο οποίο γίνονταν εργασίες.

Τραγωδία στον Πειραιά από την κατάρρευση κτηρίου.
CNN GREECEΟι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί επτά άτομα, από τους οποίους πέντε εργαζόμενοι, ο εργολάβος και ο οδηγός του φορτηγού.
Νωρίτερα η Πυροσβεστική κατά την κατάρρευση του κτηρίου είχε αναφέρει ότι υπάρχει εγκλωβισμένος οδηγός μέσα σε φορτηγό, το οποίο βρισκόταν μέσα στο κτήριο.
Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένας διασωστικός σκύλος, ενώ στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πειραιάς: Κτήριο κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι - Ένας εγκλωβισμένος και τρεις ελαφρά τραυματίες
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα - Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
19:10
Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι
18:58
Πηγές ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου
18:46
Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
18:36