Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη από τον Πρόεδρο της Αθηναϊκής Λέσχης
O Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, o Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος Αθηναϊκής Λέσχης, κ. Κουκουλομμάτης
myeden.artΤη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης, κ. Κυριάκος Κουκουλομμάτης και το Διοικητικό Συμβούλιο παρέθεσαν επίσημο δείπνο προς τιμήν της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητας Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Α’.
Αυτήν την ιστορική ημέρα για την Αθηναϊκή Λέσχη τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ και εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας καθώς και διακεκριμένοι επιχειρηματίες.
+A+centcurrencyA+cent-+O+AcurrencyucurrencyA+centcurrencya++++currencye-+AE.jpg?t=Cqx-FPT_jZhhkp-1e2Xd_g)
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος βρέθηκε στην Αθήνα καθώς συμμετείχε στην 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από τις 15 έως 17 Απριλίου 2024.
Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έχει βραβευθεί για το οικολογικό όραμά του και τη σημαντική περιβαλλοντική δράση του, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «Πράσινου Πατριάρχη».

Το επίσημο δείπνο επιμελήθηκε το Δειπνοσοφιστήριον στην αίθουσα του 9ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης.
Η ιστορία της Αθηναϊκής Λέσχης χαρακτηρίζεται από την εκλεκτική της πορεία και τον πολιτισμό που έχει διαμορφώσει κατά την διάρκεια των 149 χρόνων της ύπαρξής της.
Βασίλης Τζιγκούρας: Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 2.500 αμαξίδια για ζώα
18:00
ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2026: Πώς θα βγουν περισσότερα σπίτια στην αγορά – Οι λύσεις για το στεγαστικό
17:49
ΗΠΑ: Ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ
17:37
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25