Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό και στην Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Κίνηση στους δρόμους
INTIME / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (fφωτογραφία αρχείου)Με προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου, με τον Κηφισό να καταγράφει τις περισσότερες δυσκολίες.
Κίνηση διαπιστώνεται επίσης στην λεωφόρο Κηφισίας, στην Αττική Οδό αλλά και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικότερα, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Αθηνών-Κορίνθου στην έξοδο της της Λεωφόρου Αθηνών, από το Δαφνί έως τα Δυιλιστήρια, επίσης στην Αθηνών-Κορίνθου, στην είσοδο της Λ. Αθηνών.
Επίσης με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη στην έξοδο, από την γέφυρα Ροσινιόλ έως την Αχαρνών.
Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη λεωφόρο Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Αμαρουσίου, ενώ με αργούς ρυθμούς κινούνται τα οχήματα και στο ρεύμα ανόδου.

Προβλήματα στην κίνηση των οδηγών διαπιστώνονται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Επιπλέον στην Αττική Οδό στο ρεύμα κυρίως προς το αεροδρόμιο υπάρχουν καθυστερήσεις 5-15 λεπτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό
Ακρίβεια: Παρεμβάσεις για την οικονομική ανακούφιση των συνεπών οφειλετών και μειώσεις φόρων
11:00
Επιστρέφοντας στο καταφύγιο της μουσικής στα 30
10:51
Οδηγός έκλεψε βαν και παρέσυρε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο – Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
10:41
Το νησί των επιδημιών και της σιωπής έξω από τη Βενετία
10:30