ΕΛΛΑΔΑ

Κορυδαλλός: Συνελήφθη 20χρονος που διακινούσε ναρκωτικά - Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Κορυδαλλός: Συνελήφθη 20χρονος που διακινούσε ναρκωτικά - Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 20χρονου 

Ελληνική Αστυνομία

Στη σύλληψη νεαρού ατόμου που διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε κατάστημα, στην περιοχή του Κορυδαλλού, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης.

Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 κιλά σκόνης κατάλληλης για νόθευση ναρκωτικών ουσιών και -334- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 18-4-2024 εντός καταστήματος στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 20χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμα -3- άτομα.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εντός καταστήματος στην περιοχή του Κορυδαλλού, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δραστηριότητα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς στο εν λόγω κατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

-13- κιλά σκόνης κατάλληλης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών,

-0,7- γραμμ. κοκαΐνης,

-334- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,

-7- κάμερες ασφαλείας και καταγραφικό,

-4- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ