Ιωάννινα: Δύο πυρκαγιές σε εστιατόριο και κοντέινερ – Εντοπίστηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της
Ανανεώθηκε:
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής του Μετσόβου όταν έλαβε κλήση για φωτιά σε εξωτερική καμινάδα τζακιού σε εστιατοριο στο χωριό Ανήλιο.
Η φωτιά σβήστηκε αμέσως, όμως διαπιστώθηκε ότι στον πρώτο όροφο του κτιρίου ακριβώς πάνω από το εστιατόριο όπου έμενε μια ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της.
Ασθενοφόρο παρέλαβε την ηλικιωμένη ενώ μετέβη το ανακριτικό τμήμα της αστυνομίας από τα Ιωαννινα . Απαντήσεις για τον θάνατο της ηλικιωμένης θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.
Σε ένα δεύτερο περιστατικό νωρίτερα στο Κέντρο Φιλοξενίας Δομής στην Κατσικά Ιωαννίνων ξέσπασε φωτιά σε κοντέινερ όπου διέμενε τριμελής οικογένεια Αφρικανών η οποια εκείνη την ώρα απουσίαζε. Στον χώρο σημειώθηκαν ζημιές, ανάκριση διενεργεί η αστυνομία Ιωαννίνων.
Ρόδος: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκόολ - Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος
19:12
Πιερρακάκης για τα έκτακτα μέτρα κατά της ακρίβειας: «Κανείς μόνος στην κρίση»
19:03
Επίσκεψη του Θάνου Πλεύρη στη δομή φιλοξενίας Πολυκάστρου Κιλκίς
18:55
Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ «χαιρετίζει» τις αναφορές για διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν
18:47