ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Κω: Θα εξεταστεί και το αδερφάκι του για μώλωπες

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Κω: Θα εξεταστεί και το αδερφάκι του για μώλωπες
UNSPLASH

Για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου συνελήφθησαν οι γονείς του βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό στην Κω.

Οι γονείς θα οδηγηθούν την Δευτέρα (22/4) στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του βρέφους προήλθε από από ασφυξία μετά από κατάποση τροφής ενώ οι εκδορές που έφερε η σορός του είναι πολύ παλαιότερες.

Ωστόσο στις έρευνες των αρχών έχει μπει και το άλλο παιδί της οικογένειας, το οποίο εξετάζεται από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν και αυτό φέρει σημάδια κακοποίησης, καθώς οι γονείς υποστήριξαν ότι τα σημάδια έγιναν από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας όταν το μετέφεραν στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι, το βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ του Σαββάτου (20/4) από τους γονείς του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κω με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, στις 20:32, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες τους, το μωρό κατέληξε στις 20:45.

Κατά την εξέταση οι γιατροί είδαν εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα των γιατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ