ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την ανατροπή μπετονιέρας στο Χαϊδάρι

Βίντεο ντοκουμέντο από την ανατροπή μπετονιέρας στο Χαϊδάρι
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Βίντεο ντοκουμέντο από την ανατροπή μπετονιέρας λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης, στο Χαϊδάρι, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Φαβιέρου, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς η καθώς μπετονιέρα ανατράπηκε και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο νησίδας, καταστρέφοντας τον φωτεινό σηματοδότη που υπάρχει εκεί και συνήθως περιμένουν πεζοί γιανα περάσουν απέναντι.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο Alpha διακρίνεται ένα Ι.Χ. κάνει προσπέραση και κλείνει την μπετονιέρα πάνω στη στροφή από την Λεωφόρο Καβάλας προς την οδό Φαβιέρου. Ο οδηγός της μπετονιέρας στην προσπάθεια του να αλλάξει πορεία για να μην υπάρξει σύγκρουση, χάνει τον έλεγχο του βαρέως οχήματος με αποτέλεσμα την ανατροπή του.

Ευτυχώς, από την ανατροπή της μπετονιέρας, η οποία ήταν φορτωμένη με τσιμέντο βάρους 50 τόνων, δεν τραυματίστηκε κανείς και τα δύο άτομα που επέβαιναν μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσε γερανός της οδικής βοήθειας βαρέων οχημάτων και περίπου στις 8:30 ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσης της μπετονιέρας. Επιστρατεύτηκαν δύο μεγάλοι γερανοί και για το λόγο αυτό η αστυνομία έκλεισε δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου, αλλά τμήμα τής οδού Φαβιέρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ