Πτολεμαΐδα: Πέταξε από το μπαλκόνι της 20.000 ευρώ σε απατεώνες για να «σώσει» τον γιο της
Θύμα απατεώνων, έπεσε μια ηλικιωμένη στην Πτολεμαΐδα η οποία πέταξε από το μπαλκόνι της 20 χιλιάδες ευρώ σε απατεώνες οι οποίοι την έπεισαν ότι ο γιος της θα πρέπει να χειρουργηθεί.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα και το αντιλήφθηκε εργαζόμενος σε διπλανό κατάστημα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, οι απατεώνες, τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη γυναίκα, λέγοντας ότι ο γιός της θα πρέπει να χειρουργηθεί και χρειάζεται μεγάλο χρηματικό ποσό. Τρομοκρατημένη, μέτρησε τα χρήματα της, που ήταν λιγότερα από εκείνα που της ζητούσαν οι επιτήδειοι, τα έβαλε σε μία σακούλα και την πέταξε, για να την αρπάξει συνεργάτης του κυκλώματος και να εξαφανιστεί.
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται. Το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου, περισσότερα από 80 άτομα δέχτηκαν τηλεφωνήματα με παρόμοιο περιεχόμενο
Εκτινάσσονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά - Αύξηση 6,9% στην Κρήτη
13:59
Χρυσοχοΐδης: Το αργότερο σε 4 χρόνια οι νέες φυλακές στον Ασπρόπυργο - Τα αλκοτέστ και η Μύκονος
13:42
Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Πέμπτη παραδίδεται η επέκταση προς Καλαμαριά - Οι 5 σταθμοί και η διαδρομή
13:31
Σαρώνει την Αττική ο ιός του Δυτικού Νείλου: Κρούσματα και σε Φιλοθέη-Ψυχικό, Παπάγου-Χολαργό
13:12