Σκύδρα: Νέο περιστατικό σχολικού bullying με τον ίδιο θύτη - Απειλούσε και άλλους μαθητές
Αναπαράσταση ενδοσχολικής βίας
FREEPIKΈνα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μόλις μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ενός 14χρονου μαθητή από τη Σκύδρα, τον οποίο έκαψαν με τσιγάρο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο μαθητής δεν είναι το μόνο θύμα των «νταήδων» του ίδιου σχολείου, οι οποίοι φαίνεται πως κάνουν συστηματικά bullying και σε άλλα παιδιά.
Συγκεκριμένα, μία μαθήτρια 15 ετών κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της στις αρχές του μήνα στο ΑΤ Σκύδρας τον 15χρονο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γονείς του (για παραμέληση ανηλίκου) με τις κατηγορίες ότι συστηματικά την απειλούσε, την εξύβριζε, της ασκούσε εκφοβισμό για διάφορα θέματα, ίσως και με ρατσιστικά κίνητρα καθώς η κοπέλα είναι ξένης καταγωγής.
Όλα αυτά τα ακραία περιστατικά δεν τα άντεξαν οι μαθητές, οι οποίοι τα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ώστε να προχωρήσει σε έρευνες, ενώ ήδη οι δύο υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βullying σε σχολείο στην Πέλλα: Μαθητές έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου
SPONSORED
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21
ΗΠΑ - Ιράν: Από το... ορφανό χτύπημα, στις απειλές και ξανά στο σχέδιο για μια ειρηνευτική συμφωνία
23:16
Ν. Αφρική: Νέες αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις - Εκατοντάδες άνθρωποι διώχθηκαν απο τα σπίτια τους
23:06