Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Πετρούνια: «Σήκωσε ξανά τη γαλανόλευκη ψηλά»
O Oλυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας
AP Photo/Virginia Mayo«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη. Θερμά συγχαρητήρια!» ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμα μία φορά έφερε την Ελλάδα στην κορυφή! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ρίμινι και σήκωσε ξανά τη γαλανόλευκη ψηλά!» τόνισε ο Πρωθυπουργός.
Δένδιας: «Γράφει ιστορία»
Συγχαρητήρια στον Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια έστειλε και ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας για την ιστορική επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Ρίμινι.
«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το 7ο χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.. Γράφει ιστορία!» έγραψε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας - Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους
Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια των ισραηλινών πυραύλων PULS από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
17:42
Δ. Μελάς - Πρώην πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όλες μου οι ενέργειες ήταν νόμιμες, είμαι αθώος» (vid)
17:40
Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Απαραίτητη η ΑΜΚ ύψους 1 δισ. ευρώ για να στηριχθούν τα ηλεκτρικά δίκτυα
17:33
Ενεργειακό κόστος: 200 εκατ. ευρώ από το Modernisation Fund για το 2026 και 100 εκατ. ευρώ ανά έτος
17:30