Τροχαίο δυστύχημα στη Μανωλάδα με νεκρό 56χρονο οδηγό μηχανής
Ασθενοφόρο και περιπολικό
Eurokinissi / Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΤροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) στην Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα» με θύμα έναν 56χρονο δικυκλιστή. Το δυστύχημα συνέβη στις 16:55 όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μια μοτοσικλέτα με ένα ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.
Όπως έγινε γνωστό, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανωλάδα.
Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 56χρονος άνδρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.
Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19 Μαΐου)
06:30
Επίδομα παιδιού: Την τελευταία μέρα του Μαΐου (31/5) η καταβολή του στους δικαιούχους
06:00
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Μέχρι πότε δόθηκαν προθεσμίες - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
05:00
«Ανακούφιση» για τα Στεγαστικά Δάνεια μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας για το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ
04:00