Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού επιχείρησης στο Ρέθυμνο - Με drone «χτύπησαν» οι δράστες
Ανανεώθηκε:
Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι Αρχές.
Σύμφωνα με τo neakriti.gr, άγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με χρονόμετρα το βράδυ του Σαββάτου 27/04, γεγονός που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, μόλις κατέβηκε το drone απευλευθερώθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτη ύλη και χρονόμετρο που ευτυχώς δεν ανατινάχτηκε.

Εργαζόμενος ενημέρωσε τις Αρχές το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή πυροτεχνουργού από τα Χανιά.
Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό πρόκειται για ερασιτεχνικό εκρηκτικό μηχανισμό καθώς το μπουκάλι περιείχε πετρέλαιο και δεν υπήρχε πυροκροτητής. Για την ανάφλεξή του θα έπρεπε είτε κάποιος να του βάλει φωτιά είτε να αρπάξει πέφτοντας από το drone.
SPONSORED
Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν τάνκερ με πάνω από 1 εκατ. βαρέλια ιρανικού πετρελαίου στον Ινδικό Ωκεανό
22:30
Τηλεφωνική επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν - Ερντογάν: Στο τραπέζι Κυπριακό και Ιράν
22:21
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ
22:10
Η Σαουθάμπτον δεν κρίθηκε... άγια και αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα για «κατασκοπεία»
22:05