Εύβοια: Κλοπή στο δημαρχείο της Κύμης – Τι πήραν από το γραφείο αντιδημάρχου
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΔιάρρηξη στο δημαρχείο της Κύμης στην Εύβοια, διαπίστωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου, ο αντιδήμαρχος το γραφείο του οποίου άνοιξαν.
Σύμφωνα με το evima ο δράστης ή οι δράστες για να εισβάλλουν στο δημαρχείο της Κύμης προκάλεσαν σοβαρές ζημιές, αρπάζοντας από το γραφείο του αντιδημάρχου Αργύρη Πάφρα, τον προσωπικό του υπολογιστή.
«Έγινε κλοπή στο Δημαρχείο Κύμης. Άγνωστη η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών. Διέρρηξαν το μεταλλικό παράθυρο του διαδρόμου του ισογείου στο Δημαρχείο Κύμης καi στοχευμένα αφαίρεσαν μόνο τον προσωπικό υπολογιστή μου από το γραφείο μου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος στο evima.gr.
Από τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι δράστες έβαλαν τρεις καρέκλες τη μία πάνω στην άλλη για να μπορέσουν να φύγουν.

Το παράθυρο διαφυγής για τους δράστες στο γραφείο του αντιδημάρχου Κύμης
evimaΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομική καταδίωξη στον Κηφισό διαρρήκτη με κλεμμένο ΙΧ
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του βασιλιά της Νορβηγίας - Παραμένει νοσηλευόμενος στην Τενερίφη
19:17
Ο Τραμπ «προτιμά μια διπλωματική λύση με το Ιράν», λέει ο Βανς - Νέες κυρώσεις στην Τεχεράνη
19:07
Τριμερής Παπασταύρου με Μπέργκαμ και Ράιτ για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
18:58
Κωνσταντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κλείνει, όσο και αν προσπαθούν να το κλείσουν
18:47