Πρωτομαγιά: Κυκλοφοριακά μέτρα την Τετάρτη στην Αθήνα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά
EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛΑΣ αύριο από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων - συγκεντρώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων - συγκεντρώσεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτομαγιά: Στάση εργασίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό - Ποιες ώρες θα κινηθούν οι συρμοί
Απεργία Πρωτομαγιάς: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56