ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μητέρα κατέρρευσε μπροστά στο 5χρονο παιδί της – Υπέστη ανακοπή

Κρήτη: Μητέρα κατέρρευσε μπροστά στο 5χρονο παιδί της – Υπέστη ανακοπή

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μια γυναίκα που είχε βγει βόλτα με το 5χρονο παιδί της, κατέρρευσε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Η 44χρονη γυναίκα, φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή με τους σοκαρισμένους διερχόμενους πολίτες να σπεύδουν να την βοηθήσουν καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το neakriti,η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην πλατεία Κορνάρου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα συνόδευε το ανήλικο παιδί της στο κέντρο της πόλης για να αγοράσουν λαμπάδες ενόψει της Ανάστασης όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έπαθε ανακοπή, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που εντωμεταξύ κατέφτασαν στο σημείο, να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν.

Την ίδια ώρα, δύναμη της Ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσε από το σημείο απομάκρυνε το 5χρονο παιδί, συνοδεύοντάς το σε παρακείμενη επιχείρηση, όπου φιλοξενήθηκε όλη την ώρα που οι διασώστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη 44χρονη γυναίκα. Και καθώς το μικρό παιδί δεν μπορούσε να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με τη μητέρα του παρέμεινε στην επιχείρηση παρουσία αστυνομικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ