ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας

Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας
Φωτογραφία αρχείου από την είσοδο του υπουργείο Παιδείας, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος

Αναρτήθηκαν στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2016-17.

Από την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως και την Τρίτη 9 Αυγούστου, όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται θα μπορούν να ασκήσουν ένσταση. Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα ακολουθήσει η ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ήταν η πρώτη χρονιά κατά την οποία οι αιτήσεις για αναπληρωτές έγιναν ηλεκτρονικά, σε μια προσπάθεια του υπουργείου να συντομεύσει τη διαδικασία και να ξεκινήσει η ερχόμενη σχολική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα κενά. Μένει βέβαια να προχωρήσει η διαδικασία και για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας. Είναι, επίσης, η πρώτη φορά που η διαδικασία επιλογής αναπληρωτών και ωρομισθίων γίνεται υπό την «ομπρέλα» του ΑΣΕΠ.

Προς το παρόν, στη διεύθυνση http://e-aitisi.sch.gr/ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί που έχουν μόρια προϋπηρεσίας ή/και μόρια επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Επίσης, έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών με μηδενική προϋπηρεσία, στους οποίους περιλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί με μηδενική προϋπηρεσία και χωρίς μόρια επιτυχίας σε κάποιον από τους τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ