ΕΛΛΑΔΑ

Διαρκής κούραση; Υπάρχει λύση!

Διαρκής κούραση; Υπάρχει λύση!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, το άγχος της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν, σε εξαντλούν. Η κούραση σε καταβάλλει, οι αποδόσεις σου είναι πεσμένες και δεν έχεις ενέργεια για να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε δραστηριότητα...

Επιστρέφοντας στο σπίτι, καταναλώνεις τροφές με υδατάνθρακες, πολλά λιπαρά και ζάχαρη γιατί δεν έχεις χρόνο να ετοιμάσεις ένα θρεπτικό γεύμα που θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια.

Στο τέλος της μέρας, δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε οικογενειακές και κοινωνικές δραστηριότητες και έτσι καταλήγεις στον καναπέ, ενώ οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Πώς θα νιώσεις πάλι ζωντανός και ενεργητικός;

Η λύση για να υπερνικήσεις την κόπωση είναι μία: Ιπποφαές! πολύ υψηλής αξίας σε θρεπτικά συστατικά «υπερτροφή» που θα σε γεμίσει με φυσική ενέργεια και ζωτικότητα. Αυτό συμβαίνει διότι περιέχει βιταμίνες της σειράς Β που έχουν αγχολυτική δράση. Επίσης, περιέχει αμινοξέα αλλά και λιπαρά οξέα (Ωμέγα) που έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τον οργανισμό. Έτσι, χωρίς κόπο θα νιώσεις πιο ξέγνοιαστος και θα διώξεις το άγχος και το στρες.

Η λίστα με τις ευεργετικές του ιδιότητες δεν τελειώνει εδώ. Γνώριζες ότι το Ιπποφάες περιέχει 15 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι; Αυτό σημαίνει ότι έχει αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

entos

Είναι από τη φύση του ένας έτοιμος συνδυασμός συστατικών που σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη: η καθημερινή του λήψη θα ενδυναμώσει τον οργανισμό σου, ώστε να είναι πιο δυνατός για να αντιμετωπίσει τις ασθένειες.

Επιπλέον, είναι η μόνη τροφή που περιέχει περισσότερα από 15 ενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά. Έτσι, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και χαρίζει μεγαλύτερη ζωτικότητα. Βάλτο στο πρόγραμμά σου καθημερινά για τόνωση και ενέργεια!

Μαζί με μια πιο ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή μια κάψουλα Ιπποφαές Eubias την ημέρα και ένα πλούσιο γεύμα θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο δυνατός από ποτέ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ