Ρόδος: 68χρονος συνελήφθη για κατοχή 50.500 πυροτεχνημάτων

Κατασχεμένα πυροτεχνήματα από την αστυνομία
ΕΛ.ΑΣ. (Φωτογραφία αρχείου)Στην σύλληψη ενός 68χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία Ρόδου καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 50.500 πυροτεχνήματα.
Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης σε χωριό της Ρόδου και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών-κροτίδων, καθ' όλη την εορταστική περίοδο του Πάσχα, συνελήφθη χθες Μ. Πέμπτη το απόγευμα, σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 68χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάθεση προς πώληση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια.
Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που έγινε σε κατάστημα με υπεύθυνο τον δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 50.500 τεμάχια πυροτεχνημάτων και πυροτεχνικών παιδικών αθυρμάτων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα
.jpg?t=Mucz6MrO03Wmoe4QRSKHLQ)
ΔΥΠΑ: Πάνω από 800 άνεργοι με αναπηρία προσλήφθηκαν σε Δήμους - Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων
17:10
Πανελλήνιες 2025: Οι ημερομηνίες, οι ώρες και η διάρκεια εξέτασης - Όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι
17:08
Κρεμλίνο: Ανεύθυνη η απόφαση Μερτς για συνεργασία Γερμανίας - Ουκρανίας για κατασκευή όπλων
17:01
Νετανιάχου: Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Μοχάμεντ Σινουάρ
16:53