Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ελληνική αντιπροσωπεία - Το απόγευμα η άφιξη στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ανανεώθηκε:
Η Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός (φωτογραφία αρχείιου)
EurokinissiΤο απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, φέροντας μαζί του το αναστάσιμο μήνυμα.
Στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως θα παραστεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να το παραλάβει από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’.
Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται στις 19:30 και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN, της Olympic Air και της SKY express θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά από την Αθήνα σε 16 περιοχές της Ελλάδας, ώστε να βρίσκεται εγκαίρως στις εκκλησίες για την Αναστάσιμη Ακολουθία.
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30