Ξεκινούν οι διελεύσεις πλοίων από τον Ισθμό της Κορίνθου
O ισθμός της Κορίνθου.
EurokinissiΕπανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ' τον Ισθμό της Κορίνθου . Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, απ' την 1η Μαίου 2024 , λειτουργεί για την ναυσιπλοία, η Διώρυγα της Κορίνθου .
Η Διώρυγα θα λειτουργεί, κανονικά, όλο το καλοκαίρι, αφού πρέπει να εξυπηρετηθεί η ναυσιοπλοία και ο τουρισμός.
Στα μέσα του Φθινοπώρου, θα κλείσει το νέο κανάλι, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες στα πρανή, για να αποφευχθούν τυχόν κατολισθήσεις.
Πρόκειται για ένα μεγάλο και δύσκολο έργο, αφού γίνεται εκτεταμένη παρέμβαση για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τις κατολισθήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ανησυχία προκαλεί η νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου
ΕΛΛΑΔΑ
Ισθμός Κορίνθου: Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο – Το εγκατέλειψαν για να σωθούν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
ΧΡΗΜΑ
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
ΚΟΣΜΟΣ