Πάτρα: Βουτιά θανάτου για 30χρονη - Έπεσε στο λιμάνι με το αυτοκίνητό της
Τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα το πρωί στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας, στο μώλο του Αγίου Νικολάου, όπου δένουν τα πλοία για Κεφαλονιά. Μια γυναίκα περίπου 30 ετών ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα, όπου είχε πέσει αναπτύσσοντας ταχύτητα με το αυτοκίνητό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ισροσελίδας flamis.gr, από τις κάμερες του λιμανιού φαίνεται ότι το ΙΧ με πατρινές πινακίδες, στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα γύρω στα 30, εκινείτο καθοδικά στον μώλο και στο ύψος της εξέδρας που αγκυροβολεί το πλοίο για Κεφαλονιά έστριψε, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα.
Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από δύτες ενώ γερανός ανέσυρε το αυτοκίνητό της.
Ερευνες διενεργεί το Λιμενικό. Σύμφωνα με τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο εξετάζεται και το σενάριο του δυστυχήματος.
Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» για ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση 22χρονη μετά από τροχαίο
Δημοσκόπηση Pulse: Ψηφίζουν... ελπίδα και σιγουριά - Προβάδισμα για τη ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ
21:14
Απειλή για βόμβα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από ιδιωτικό κολέγιο
21:10
Η Πολωνία θα εγκαταστήσει νάρκες στα σύνορα με Ρωσία - Σκέψεις για εξαγωγή στην Ουκρανία
21:05
Παπαστεργίου: Τo AI Factory Pharos σηματοδοτεί την επόμενη μέρα της Ελλάδας στην εποχή της ΤΝ
20:57