Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη της παραβατικότητας ανηλίκων
Ανανεώθηκε:
Αστυνομική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 05/05 το απόγευμα και το βράδυ σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν συνολικά 107 άτομα, ενώ προσήχθη ένας ενήλικος.
Η δράση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας. Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για τον σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.
Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πύργος: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας 21χρονος για υπόθεση ξυλαδαρμού ανήλικου
Παραβατικότητα ανηλίκων: Έφηβοι διακινούν από μόνοι τους φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου
Εθνικός «Κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεία - Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
02:00
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00
Προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες από 1η Νοεμβρίου
00:30
Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ 5-1: Βαριά ήττα για την Ένωση στο «Etihad» με χατ-τρικ του Φόντεν
23:56