Άγιος Κοσμάς: Σύλληψη ένοπλου άνδρα που παρίστανε αξιωματικό του Λιμενικού
Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (6/5), στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, συνέλαβαν 46χρονο αλλοδαπό, για παράβαση του νόμου περί όπλων και για αντιποίηση αρχής.
Ο 46χρονος εντοπίστηκε στην μαρίνα του Αγίου Κοσμά, να έχει στην κατοχή του ένα οπλισμένο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 mm με γεμιστήρα καθώς και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο συνολικού μήκους πενήντα πέντε εκατοστών (55cm).
Εντός του σκάφους στο οποίο διέμενε, βρέθηκε μία πλαστική θήκη μέσης πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε ότι φορούσε μέσα από το σακάκι του, λευκό πουκάμισο με επωμίδες, στις οποίες έφερε τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εντοπίστηκε στη μαρίνα
Ουκρανία: Στο Κίεβο η Φον ντερ Λάιεν με αφορμή την 4η επέτειο από την έναρξη του πολέμου
14:53
Η Marvel απέχει από το Super Bowl: Χωρίς διαφημίσεις για τα νέα Spider-Man και Avengers
14:50
Έκκληση ΠΟΥ για ένα δισ. δολάρια - Στόχος η αντιμετώπιση των υγειονομικών κρίσεων του 2026
14:45
Κλειστή λόγω κατολίσθησης η Ιονία Οδός: Προειδοποιεί για περαιτέρω επιβάρυνση, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ
14:42