Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 29χρονου από την περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον Ιωάννη Χατζηδημητρίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2024. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χατζηδημητρίου Ιωάννη σήμερα, 07/05/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος από το οικογενειακό του περιβάλλον, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Χατζηδημητρίου Ιωάννης έχει ύψος 1.75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπορντό φούτερ και σκουρόχρωμο παντελόνι.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert appοπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ανδρουλάκης στο TikTok: «Πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι» - Μήνυμα στη GenRent για τη στεγαστική κρίση
14:58
Υπουργείο Παιδείας για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οι ευθύνες θα ζητηθούν και θα αποδοθούν» (vid)
14:50
Μαθητές στη Βόρεια Κορέα εκτελούνται επειδή βλέπουν δυτικές ταινίες και ακούν Kpop
14:48
Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για μια νέα κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών
14:36