Καλλιάνος: Πότε έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα - Έως τους 35 βαθμούς το θερμόμετρο
Άστατος και με σκαμπανεβάσματα θα είναι ο καιρός στην χώρα μας καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο καύσωνας.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, αύριο Παρασκευή (10/5) και το Σάββατο (11/5) αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και αφρικανική σκόνη σε μεγάλο μέρος της χώρας. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν έντονες καταιγίδες.
Η αφρικανική σκόνη επιστρέφει και θα πλήξει την χώρα ενώ θα παρατηρηθεί και πτώση θερμοκρασίας.
Στη συνέχεια, ο καιρός θα ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πορεία καθώς από τις 15 Μαΐου, την εμφάνιση του θα κάνει το πρώτο κύμα καύσωνα, με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν... επικίνδυνα. Μάλιστα θα φτάσουν μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κολυδάς: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Kαιρός: Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη - Πότε και πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas: Νέα επένδυση στο εργοστάσιο του Ρέντη
12:18
Στα σκαριά συμφωνία ΕΕ - Ουκρανίας για από κοινού παραγωγή drone - Όλο το παρασκήνιο
12:18
Πανελλήνιες 2026: Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις - Αναλυτικά το πρόγραμμα
12:13
Ο Όμιλος TITAN ολοκληρώνει την εξαγορά της Keystone Cement στις ΗΠΑ
12:11