Ημέρα της Μητέρας: Μεγάλη συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Πεδίον του Άρεως
Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας, διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρα 8 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως (πλάτωμα Οικονομίδη, πλησίον θεάτρου), μεγάλη ανοικτή μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην "Μητέρα - Ηρωίδα της Καθημερινότητας", αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη συμβολή της στο θεσμό της οικογένειας και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Η συναυλία του Ε.Ε.Σ. τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ταυτόχρονα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με τη μεγάλη αυτή συναυλία, τιμά την Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή (12/5) και την τεράστια και συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 40 χορωδοί/εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ε.Ε.Σ., ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16