Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε Αμερικανίδα εθελόντρια σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων
Νεαρή Αμερικανίδα εθελόντρια σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της δυτικής Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Σύροι πρόσφυγες, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, αλλά φαίνεται πως πρόκειται για πρόσφυγα.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης αλλοδαπής, το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη σε παραλία του Κορινού Πιερίας, κατά τη διάρκεια εκδρομής που διοργάνωσε η συγκεκριμένη δομή. Η καταγγέλλουσα συμμετείχε στην εκδρομή ως συνοδός των προσφύγων και μεταναστών.
Η ίδια απευθύνθηκε την επομένη στο Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και συνελήφθησαν οι δύο πρόσφυγες από τη Συρία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης, που τους παρέπεμψε να απολογηθούν τη Δευτέρα σε ανακριτή. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.
Βίντεο από την επιχείρηση του ελληνικού FBI στη Μύκονο: Τα απίθανα σημεία που εντοπίστηκαν ναρκωτικά
17:44
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Ερυθραία
17:36
Καύσωνας Ευρώπη: Πορτοκαλί συναγερμός στη Δανία - Υψηλές θερμοκρασίες στη Σουηδία
17:27
Ο Τραμπ πατάει από την Κύπρο το «κουμπί» επανεκκίνησης του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα
17:20