ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια στο Βόλο

Δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια στο Βόλο
Βόλος Ευρωκίνηση Θανάσης Καλλιάρας

Σε ρινγκ μετετράπη την Τετάρτη το βράδυ η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλου. Η ιδιαίτερα έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων, τους οδήγησε στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και να ανταλλάξουν γροθιές.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γρηγορίου και του επικεφαλής της ΛΑΣ και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Απόστολου Νάνου.

Αφού με τα λόγια δεν έπειθαν ο ένας τον άλλον, οι δύο άνδρες άρχισαν να σπρώχνονται και τελικά να παλεύουν μεταξύ τους με μπουνιές. Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν ενώ η συνεδρίαση διεκόπη προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Γρηγορίου, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος του συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης, προσπάθησε να συγκεντρώσει υπογραφές σε υπόμνημα που είχε αναγνωστεί προηγουμένως στο δημοτικό συμβούλιο με το οποίο και ζητούσε να ισχύσει η μείωση των τελών κατά 15% και για τα καταστήματα της παραλίας και των πεζοδρόμων.

Προηγουμένως είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά της δημοτικής αρχής Βόλου, τονίζοντας ότι οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος της επιβολής ακριβών δημοτικών τελών.

Η συνεδρίαση συνεχίσθηκε αργότερα με την αποχώρηση του Γιάννη Γρηγορίου από την αίθουσα και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ