Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Nεκρός 47χρονος σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Νεκρός στο δωμάτιο όπου διέμενε εντοπίστηκε ένας άνδρας σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, πρόκειται για άνδρα 47 ετών ελληνικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε εδώ κι ένα μήνα στο ξενοδοχείο.
Αρμόδιες πηγές κάνουν λόγο για έναν κλειστό χαρακτήρα και οι μοναδικές στιγμές που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν για να πάρει καφέ από την τραπεζαρία, ενώ ήταν συνεπής στις οικονομικές του συναλλαγές με την επιχείρηση.
Πώς εντοπίστηκε νεκρός
Από το Σάββατο ο άνδρας δεν έδωσε σημάδια ζωής. Η καμαριέρα χτύπησε την πόρτα χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Τελικά μπήκαν στο δωμάτιο και στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν, διαπίστωσαν πως ήταν μαγκωμένη η πόρτα της τουαλέτας.
Λίγο αργότερα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία, με τις ενδείξεις να δείχνουν ότι έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρέθυμνο: Νεκρός από πνιγμό 28χρονος τουρίστας
e-ΕΦΚΑ: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Οκτωβρίου
02:00
Συνολικά 103 εργαστήρια συμβουλευτικής ξεκινούν τον Οκτώβριο από την ΔΥΠΑ
01:00
ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνεται η τέταρτη δόση του 2026 για το επίδομα παιδιού
00:30
«Θεά σε ατσάλι» η Μαρία Κάλλας: Το έργο του Έλληνα γλύπτη Νίκου Φλώρου έφθασε στη Ρώμη
23:59