Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 50χρονου για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΑπό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου, για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιόν τους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, κατά το έτος 2023 στην περιοχή της Πολίχνης, ο 50χρονος εκμεταλλευόμενος τη σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα ανήλικης, με χειρονομίες και προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα, πρόσβαλε βάναυσα τη γενετήσια αξιοπρέπεια της, ενώ, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της ανήλικης από το σπίτι, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 50χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μέσα ψηφιακής αποθήκευσης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης - Πέντε προσαγωγές
Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε 20χρονο για κατοχή 570 κροτίδων
Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στην Ευρώπη
23:29
Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο για την Μάρω Κοντού: Ο Κακλαμάνης εκπλήρωσε την επιθυμία της
23:25
Επιστήμη και παράδοση: Πώς οι αρχαίες διατροφικές συνήθειες θωρακίζουν την υγεία
23:20
Λετονία: Δρακόντεια μέτρα σε φράγμα και αποθήκη φυσικού αερίου λόγω «ρωσικής απειλής»
23:10