Θεσσαλονίκη: Άγρια οπαδική επίθεση σε δύο άτομα που έκαναν τζόκινγκ
Άγρια οπαδική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/5) στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στην περιοχή της Σκάλας Μηχανιώνας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr δύο άτομα που απλώς έκαναν τζόκινγκ με μπλούζες με διακριτικά ομάδας δέχθηκαν επίθεση λίγο πριν τις 22.30, από ομάδα 13 ατόμων.
Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις μπλούζες ως… λάφυρα της επίθεσης.
Τα δύο θύματα ηλικίας 37 και 40 ετών σε σοκ ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ στον έναν από τους δύο προκλήθηκαν τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία έστειλε αεροπορικές ενισχύσεις στη βάση του Ακρωτηρίου - Φόβοι για γενιεκυμένη σύγκρουση λόγω Ιράν
12:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανεμοδαρμένα Ύψη: Ένα αριστούργημα που ακόμη σοκάρει και παρεξηγείται
12:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσουκαλάς για ελληνοτουρκικά: Να μην έχουμε καμία αυταπάτη και να μην δίνουμε δικαιώματα
12:19
ΚΟΣΜΟΣ
Ανακρίνονται δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος Ρώσου αντιστράτηγου (pic&vid)
12:13
ΕΛΛΑΔΑ