Χαλκίδα: Δολοφονία ο θάνατος της 63χρονης - Έφερε μαχαιριές στον αυχένα
Δολοφονία «δείχνουν» τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα την Παρασκευή (10/5), ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας που έκαναν λόγο για πέσιμο από σκάλες.
Ειδικότερα, η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε την Δευτέρα (13/5) έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.
Οι Αρχές, σύμφωνα με το evima, διερευνούν το ενδεχόμενο το κίνητρο πίσω από την στυγερή δολοφονία να είναι η ληστεία, καθώς από το σπίτι της 63χρονης φέρεται να έχει αφαιρεθεί το ποσό των 7.000 ευρώ.
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε τα πλήγματα κατά της Χεζμπολάχ - Εκκλήσεις Ευρωπαίων να περιληφθεί ο Λίβανος στην εκεχειρία
12:40
ΚΟΣΜΟΣ
Σουδάν: 12 νεκροί μεταξύ των οποίων έξι παιδιά μετά από επίθεση με drone στο Νταρφούρ
12:36
CULTURE
Πέθανε στα 35 του ο ηθοποιός Μάικλ Πάτρικ, γνωστός από το Game of Thrones
12:33
ΑΓΟΡΕΣ
Επέστρεψαν οι πωλητές στα χρηματιστήρια - Πτώση στις μετοχές
12:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ