Κηφισιά: Ξέχασαν πεντάχρονο αγόρι μέσα σε σχολικό λεωφορείο για έξι ώρες
Kλεισμένο στο αυτοκίνητο άφησαν για 6 ώρες ένα 5χρονο αγόρι, o οδηγός και o συνοδηγός σχολικού λεωφορείου στην Κηφισιά. Την καταγγελία έκανε ο 52χρονος πατέρας του παιδιού στο ΑΤ Κηφισιάς.
Ο πατέρας όπως κάθε πρωί στις 8 παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό λεωφορείο προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο.
Το παιδί φέρεται να αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και το...ξέχασαν μέσα. Σύμφωνα με το Mega ο οδηγός και η 70χρονη συνοδός στάθμευσαν το όχημα μακριά.
Στις 2 το μεσημέρι, δηλαδή 6 ώρες μετά, ενημερώθηκε η οικογένεια από το σχολείο. Προφανώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και είδε το παιδί κλαμένο. Το παιδί ήταν κλειδωμένο και δεμένο στο καρεκλάκι του.
ΚΟΣΜΟΣ
Στις ΗΠΑ ο βασιλιάς Κάρολος: Η κρίσιμη επίσκεψη υπό την σκιά της ένοπλης επίθεσης στην Ουάσινγκτον
22:27
ΕΛΛΑΔΑ
Βουλή: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ
22:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ στηρίζει την πρόταση μετονομασίας της ICE σε NICE
22:05
ΕΛΛΑΔΑ
Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός μηχανής που έσπασε το πόδι 22χρονης επειδή δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει (vid)
21:57
CULTURE