ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν το 5χρονο αγοράκι στο σχολικό

Κηφισιά: Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν το 5χρονο αγοράκι στο σχολικό
EUROKINISSI

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος του σχολικού οδηγού, της συνοδού και της εταιρείας των σχολικών, μετά το πρωτοφανές περιστατικό όπου ξέχασαν ένα αγοράκι σχεδόν πέντε ετών για έξι ώρες μέσα σε σχολικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, για το περιστατικό υπέβαλε μήνυση ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος και κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλειας Κηφισιάς ότι τη Δευτέρα (13/05), στις 8 το πρωί παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγοράκι όμως, φαίνεται ότι στη διαδρομή αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς, ούτε η σύνοδος ούτε ο οδηγός του σχολικού, το αντιλήφθηκαν όταν έφτασαν στο νηπιαγωγείο.

Το παιδάκι έμεινε περίπου 6 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο, όταν και τον εντόπισε κατά το μεσημέρι ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του. Στο πλαίσιο του αυτόφωρου τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδός αναζητούνται και δεν απαντούν ούτε στις κλήσεις των αστυνομικών.