Κρήτη: Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα
Πέθανε σε ηλικία 119 ετών, η γηραιότερη γυναίκα στη χώρα, η οποία ζούσε στο Παϊδοχώρι του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο fonimaleviziou.gr, η Ελένη Μπαρουλάκη έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 14/05.
Ο Δήμος Αποκορώνου, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της και αναφέρεται στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε η ίδια και έδωσε και στα παιδιά της, τα οποία ήταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της στιγμή.

fonimaleviziou.gr
Ο Δήμος Αποκορώνου στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Με σεβασμό αποχαιρετούμε τον γηραιότερο άνθρωπο της χώρας μας, την Ειρήνη Μπαρουλάκη, η οποία έφυγε από την επίγεια ζωή σε ηλικία 119 χρόνων. Η αποθανούσα γεννήθηκε, δημιούργησε οικογένεια και έζησε καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής της στον Δήμο μας, στο Παϊδοχώρι Αποκορώνου.
Ο τρόπος ζωής της και οι αρετές της αποτελούν πρότυπα για μας και παράδειγμα προς μίμηση.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της και είθε να είναι ελαφρύ το χώμα της Αποκορωνιώτικης γης που θα την υποδεχτεί.
Αιωνία η μνήμη της».
SPONSORED
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται
06:00
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00