ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας δήλωσαν στον Ανακριτή οι γονείς του

Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας δήλωσαν στον Ανακριτή οι γονείς του

Οι συλληφθέντες ενώ οδηγούνται στην δικαιοσύνη

INTIME NEWS

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν σήμερα στον 9ο τακτικό ανακριτή Αθηνών οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2023.

«Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί», δήλωσε ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων συμμετείχαν στα επεισόδια αλλά και να εντοπιστούν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν την εντολή να ξεκινήσουν τα έκτροπα.

«Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Λυγγερίδη, Βασίλης Καπερνάρος.

Η οικογένεια Λυγγερίδη προτίθεται τις επόμενες ημέρες να ζητήσει τη συνένωση της δικογραφίας για την ανθρωποκτονια του αστυνομικού που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή που εκκρεμεί στα δικαστήρια της Αθήνας και αφορά σοβαρά αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση οπαδών κ.α.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ