ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον: Επέστρεψε τα τέσσερα παιδιά της σε δομή προστασίας η μητέρα που τα είχε αρπάξει

Ίλιον: Επέστρεψε τα τέσσερα παιδιά της σε δομή προστασίας η μητέρα που τα είχε αρπάξει
Χαμόγελο του Παιδιού

Τρεις ημέρες μετά την αρπαγή των τεσσάρων μικρών αδερφών από το Ίλιον, από την ίδια τους τη μητέρα, σήμερα (17/5), τα ανήλικα επέστρεψαν σε δομή προστασίας.

Τα τέσσερα αδελφάκια ηλικίας 2, 3, 4 και 6 ετών, τα οποία είχε αρπάξει η μητέρα στο Ίλιον, βρίσκονται και πάλι σε δομή.

Η ίδια η μητέρα παρέδωσε τα παιδιά σε αστυνομικό τμήμα σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, ενώ τα ανήλικα είναι όλα καλά στην υγεία τους.

Για την εξαφάνισή των παιδιών είχε σημάνει σημάνει συναγερμός και είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Στις 17/05/2024, βρέθηκαν οι ανήλικοι Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, Γιώργος Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών και είναι καλά στην υγεία τους. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής στις 14/05/2024.

Ευχόμαστε οι ανήλικοι Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, Γιώργος Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών να έχουν υγιή και όμορφη πορεία στην ζωή τους, όπως αξίζει σε κάθε παιδί και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο ΕΡΤnews, είχε τονίσει ότι η αρπαγή των παιδιών έγινε από την ίδια τη μητέρα τους με «μαφιόζικο» τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ