ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 30χρονη γυναίκα: «Μου έλεγε θα σε σκοτώσω επειδή ζήτησα να χωρίσουμε»

Εφιάλτης για 30χρονη γυναίκα: «Μου έλεγε θα σε σκοτώσω επειδή ζήτησα να χωρίσουμε»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας 

Pixabay

Ακόμη ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας με θύμα μια 30χρονη γυναίκα που βίωνε από τον πρώην σύντροφο της εφιαλτικές στιγμές.

Μόλις ένα 24ωρο από την εν ψυχρώ δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι από τον 50χρονο πρώην σύζυγο της, άλλο ένα συμβάν έρχεται στην επιφάνεια αποκαλύπτοντας τις άγριες καταστάσεις που βίωνε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον πρώην σύντροφο της.

Από την υπόθεση αυτή καταγράφεται και η απίστευτη συμπεριφορά των αστυνομικών όταν το θύμα ενδοοικογενειακής βίας πήγε να καταγγείλει το περιστατικό.

Σύμφωνα με την 30χρονη που μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρώην σύντροφος της την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο και παραλίγο να πάθει ζημιά στο οπτικό της νεύρο.

«Με χτύπησε πολύ δυνατά. Μου έριξε μια γροθιά στο αριστερό ζυγωματικό ακριβώς κάτω από το μάτι, αργότερα που έκανα Ιατροδικαστική εξέταση ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι αν με είχε χτυπήσει ελάχιστα παραπάνω, θα μου είχε κάνει ζημιά στο οπτικό νεύρο. Του έλεγα σε παρακαλώ άφησε με σε ικετεύω και αυτός μου έλεγε θα σε σκοτώσω, δεν θα φύγεις ζωντανή από εδώ πέρα.

Το βράδυ που έγινε το περιστατικό που ζητούσα πραγματικά βοήθεια που τσίριζα που έκλαιγα, φώναζα πάρα πολύ δυνατά και που όπως αποδείχθηκε αργότερα με είχαν ακούσει σχεδόν όλοι, ούτε ένας δεν πήρε ένα τηλέφωνο, δεν ήρθε να χτυπήσει το κουδούνι να δει αν είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση επειδή ζήτησε από τον σύντροφο της να χωρίσουν.

Η 30χρονη ζητούσε για βοήθεια όμως κανένας δεν ανταποκρίθηκε όπως ανέφερε. Στη συνέχεια, με τη δύναμη ψυχής που διέθετε, έφτασε και έπιασε το κινητό της που είχε πέσει στο πάτωμα και καλώντας στην τελευταία κλήση που είχε, ζήτησε βοήθεια από την φίλη της, όμως ο σύντροφος της προσπάθησε… να τα μπαλώσει.

«Ήμουν σε άθλια κατάσταση, με σήκωσε και μου καθάριζε το πρόσωπο και τα ρούχα για να φαίνομαι καλή για να μην καταλάβει η φίλη μου ότι κάτι γινόταν. Άρχισε να χτυπάει, καθώς χτυπούσε εμένα, χτυπούσε και τον εαυτό του και πολύ δυνατά μάλιστα και μου είπε μέσα σε αυτά ότι αν τολμήσεις να με καταγγείλεις θα ισχυριστώ ότι εσύ με χτύπησες πρώτη».

Η ίδια πήγε με την οικογένεια της στο Αστυνομικό Τμήμα για να τον καταγγείλει και η αντιμετώπιση της ήταν απίστευτη!

«Η πρώτη τους αντίδραση ήταν ότι κάτι θα του έκανες και εσύ για να το κάνει αυτό», της είπε η μητέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ