Τραγωδία στη Γαστούνη: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ ράντιζε το χωράφι του
Ο 66χρονος κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά στην Αθήνα INTIME NEWS/ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ένας 66χρονος άνδρας, ο οποίος εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ ράντιζε την καλλιέργειά του, κατέληξε.
Οπως μεταδίδει το Ilialive.gr o άνδρας ένιωσε χθες, Παρασκευή (17/5) ξαφνική αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών. Διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε εισπνεύσει επικίνδυνο φυτοφάρμακο.
Ταυτόχρονα όμως, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής και θωρακικής αορτής, που απαιτεί άμεση χειρουργική παρέμβαση.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, σε συνεννόηση με νοσηλευτική μονάδα της Αθήνας, αποφασίστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην Αθήνα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς ο 66χρονος δεν θα κατάφερε και λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο προορισμού, κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο.
Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Στη «μάχη» σχεδόν 100 πυροσβέστες
17:09
Βενεζουέλα: Κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας - Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων
17:05
Διάσκεψη των Προέδρων: Άνω - Κάτω Κωνσταντοπούλου και Γεωργαντάς με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
17:01
Βρέθηκε ο 34χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Νίκαια - Επέστρεψε στο σπίτι του
16:53