Κέρκυρα: Προβλήματα υδροδότησης λόγω βλαβών και την Κυριακή
Σε βλάβη εξαρτημάτων των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης της Κέρκυρας αλλά και στο Αχίλλειο, οφείλονται, σύμφωνα με την ΔΕΥΑΚ, τα προβλήματα στην αναπλήρωση της απαιτούμενης ποσότητας νερού, η οποία επηρεάζει τα ψηλά σημεία της πόλης.
Τα συνεργεία της επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης του θέματος , όπως και για την ταχύτερη δυνατή προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων, με σκοπό την ομαλοποίηση της διανομής του νερού.
Επίσης όπως ανακοινώθηκε από τη ΔΕΥΑΚ, λόγω των προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος που έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ, για την Κυριακή 19-04 από τις 06:30 π.μ. έως 12:30μ.μ, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα και στην υδροδότηση σε πολλές περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Κέρκυρας και Αχιλλείων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρκυρα: Πρωτοφανής κοσμοσυρροή από τουρίστες το Πάσχα
Κέρκυρα: Απείλησαν ανήλικους με πιστόλι μέσα σε λεωφορείο - Δύο συλλήψεις
Πάσχα: Εντυπωσίασε και φέτος το σπάσιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57