Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 26χρονου για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών
Για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών συνελήφθη ένας 26χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη έγινε, όταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος της Χαλάστρας, εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, τα οποία κρίθηκαν ύποπτα για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, καθώς το ένα προπορευόταν με σταθερή ταχύτητα, ενώ το δεύτερο ήταν εμφανώς έμφορτο με πολλά άτομα. Παρότι έγιναν σήματα στάσης από αστυνομικούς στους δύο οδηγούς, αυτοί αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες.
Το πρώτο όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, στην περιοχή του Δενδροποτάμου όπου και συνελήφθη ο 26χρονος Έλληνας οδηγός του, ενώ το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Βέροιας. Μετά από έρευνες εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί, που επέβαιναν στο όχημα και στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ο Θεός δεν λέει ποτέ πήγαινε και μπες στη βάρκα» - Κυνικός ο διακινητής μεταναστών «Σκορπιός»
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29
Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025 για τη Eurolife FFH
13:26
Aνανέωση της Google Maps: Προχωρά σε τρισδιάστατη χαρτογράφηση σε περιοχές της Ελλάδας
13:25
Πλησιάζει η εκπνοή της συνθήκης New START και η αρχή μιας νέας πυρηνικής εποχής
13:23