Θεσσαλονίκη: Πρεμιέρα για τα ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της συμπρωτεύουσας
Ανανεώθηκε:
Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ξεκίνησαν τα δρομολόγια τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣΣτους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησαν τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία μπαίνοντας σε δύο γραμμές της συμπρωτεύουσας.
Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου ξεκίνησαν τα δρομολόγια 17 ηλεκτρικών λεωφορείων και συγκεκριμένα στις γραμμές 21 του Ευόσμου και 29 της Πολίχνης.
Τα πρώτα δρομολόγια έγιναν κανονικά νωρίς το πρωί με τους οδηγούς και τους επιβάτες να είναι ενθουσιασμένοι. Οι οδηγοί κάνουν λόγο για μια νέα σελίδα στον οργανισμό, ενώ οι επιβάτες υποστηρίζουν ότι τα οικολογικά λεωφορεία θα βοηθήσουν σημαντικά τις συγκοινωνίες της πόλης.
Σύμφωνα με το ertnews, ο οδηγός του ΟΑΣΘ Δημήτρης Κοασίδης, είπε χαρακτηριστικά ότι η οδική τους συμπεριφορά είναι άψογη και ζήτησε από το επιβατικό κοινό να τα σεβαστεί.
Τα υπόλοιπα 93 ηλεκτρικά λεωφορεία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΣΕΘ: Τη Δευτέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα 17 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε επτά σχολές για τον τουρισμό - Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής
00:30
Ιαπανία: «Δώρο ξένης χώρας» τα αδήλωτα κοσμήματα ισχυρίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Θαπατέρο
23:56
Ο Ζελένσκι επαναφέρει τον Φεντόροφ μετά τις διαμαρτυρίες - «Του πρότεινα διάφορες θέσεις»
23:44