Πετράλωνα: Απόπειρα βιασμού σε βάρος καθαρίστριας - Συνελήφθη ο δράστης
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΘύμα απόπειρας βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε 53χρονη στα Πετράλωνα, από τον ιδιοκτήτη σπιτιού στον οποίο πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το καθάριζε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχθεί προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά και να της παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Η 53χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι του 53χρονου και σύμφωνα με την καταγγελία, κάποια στιγμή αυτός έγινε επιθετικός, όρμηξε πάνω της, τη χτύπησε, άρχισε να της σκίζει τα ρούχα και επιχείρησε να τη βιάσει.
Η γυναίκα αντιστάθηκε, μπόρεσε να φύγει από το σπίτι και εν συνεχεία ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και για σωματικές βλάβες σε βάρος της καταγγέλουσας.
Ο δράστης έλαβε προθεσμία και απολογείται αύριο στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 33χρονο για βιασμό και ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του
Τουρκία: Η αστυνομία συνέλαβε 110 υπόπτους σε επιχείρηση με στόχο το Ισλαμικό Κράτος
09:59
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Μία σύλληψη
09:43
Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από τις 7 Ιανουαρίου
09:38
Παπαστεργίου: Πάνω από 10.000 παραβάσεις του κόκκινου έχουν καταγράψει οι κάμερες ΑΙ
09:35