Άγιος Παντελεήμονας: 46χρονος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
Ανανεώθηκε:
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ
INTIME/ Φωτογραφία αρχείουΣτην σύλληψη ενός 46χρονου άνδρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Αθήνας.
Τον αλλοδαπό διακινητή ουσιών έπιασαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες απόγευμα Κυριακής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
Στο πλαίσιο δράσεων της Ομάδας Ασφαλείας της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορουμένου στη διακίνηση ναρκωτικών στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και των Πατησίων, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν μετά από ειδική επιχείρηση σε 2 χώρους ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
4 κιλά και 334 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
το χρηματικό ποσό των 5.945 ευρώ και
2 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τουρκικά F-16 κατέρριψαν UAV που πλησίασε τον εναέριο χώρο
21:14
Μερτς για σύνοδο Βερολίνου: Ίσως η μεγαλύτερη διπλωματική δυναμική από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία
21:05
Λαμία: Ένοχη η 53χρονη αγρότισσα που προέτρεπε σε πράξεις βίας - Σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα (Vid)
20:57
Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι στη Λαμία - Βγήκαν από τα παράθυρα οι μαθητές (pic&vid)
20:48