Ασπρόπυργος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός που συνελήφθη για βιασμό
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου, ο οποίος είχε συλληφθεί για βιασμό 27χρονης γυναίκας στον Ασπρόπυργο.
Το περιστατικό κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα η γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Στην καταγγελία της ανέφερε ότι ο 46χονος, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου που μεταφέρει υπαλλήλους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, παρέλαβε την 27χρονη από τον σταθμό του προαστιακού στον Ασπρόπυργο, προκειμένου να τη μεταφέρει στη δουλειά της.
Η γυναίκα ανέμενε μαζί με άλλους συναδέλφους της το λεωφορείο, όμως ο κατηγορούμενος, με την πρόφαση ότι δεν χωράνε όλα τα άτομα στο λεωφορείο, είπε στο θύμα να περιμένει και ότι θα επέστρεφε να την παραλάβει.
Όταν επέστρεψε και αφού το θύμα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, την οδήγησε σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου στάθμευσε το όχημα και την βίασε.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά προσήγαγαν τρία άτομα. Οι δύο εξ αυτών υπέδειξαν τον 47χρονο ως τον δράστη του βιασμού. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 33χρονο για βιασμό και ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του
Παπαθανάσης: Έγκριση 20 Τομεακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης ύψους 11,787 δισ. ευρώ
14:00
Νέα πυρά από τον Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και την μη στήριξη της Δύσης
14:00
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ευρώπη για τα Στενά του Ορμούζ - Το Ισραήλ χτυπά ταυτόχρονα Τεχεράνη και Λίβανο - «Σήμερα αναμένονται εκπλήξεις»
13:55
Νέος καυγάς Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Τον βιντεοσκοπούσε ενώ έτρωγε (vid)
13:48