ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα για αποδείξεις από έφοδο ελεγκτών σε συναυλία γνωστού λαϊκού τραγουδιστή

Πρόστιμα για αποδείξεις από έφοδο ελεγκτών σε συναυλία γνωστού λαϊκού τραγουδιστή
EUROKINISSI

Έφοδο σε συναυλία γνωστού λαϊκού τραγουδιστή στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου ελεγκτές της ΓΓΔΕ, κόβοντας πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου για αποδείξεις που δεν είχαν εκδοθεί.

Όπως μετάδωσε ο Ant1, οι ελεγκτές βρίσκονταν από νωρίς στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου όπου θα γινόταν η συναυλία και παρέμειναν εκεί ως τις 3 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αποδείξεις μέχρι εκείνη την ώρα είχαν κοπεί κανονικά.

Λίγο μετά την αποχώρησή τους, ωστόσο, οι ελεγκτές δέχτηκαν τηλεφώνημα από άγνωστο που τους πληροφορούσε ότι το προαύλιο είχε «πλημμυρίσει» με κόσμο κι ότι δεν εκδίδονταν αποδείξεις στους θεατές που είχαν πάει για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Οι ελεγκτές επέστρεψαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 14 αποδείξεις που αντιστοιχούσαν σε συνολική κατανάλωση 14.000 ευρώ.

Το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ προχώρησε στην επιβολή των νόμιμων προστίμων, ενώ έκαναν ελέγχους στα βιβλία του διοργανωτή και ζήτησαν τα συμφωνητικά με τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή αλλά και τους μουσικούς για να διαπιστώσουν αν είναι όλα νομότυπα και φορολογημένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ